Hem Installation & Service Reparation & Felsökning ROT-uppdrag Svagström Kontakt

Reparation & Felsökning av El anläggningar


– Elektriker – utbildade för att installera säker el

Med största sannolikhet behöver du emellanåt hjälp av en elektriker i villan, bostadsrättsföreningen eller arbetsplatsen. Från kontoret i Nacka åker vi ut på elarbeten över hela Stockholms län. Vi hjälper dig med installationer, elservice, felsökningar, tillbyggnad och reparationer. Inget problem är för stort eller för litet. För dig i Stockholm är vi det trygga helhetsalternativet för elservice. Till stor del består vår kundkrets av företag, offentliga och kommersiella fastighetsägare, men även bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Trygga reparationer med de bästa materialen

Varje vecka när vi är ute på uppdrag ser vi felaktigt utförda installationer som är direkt livsfarliga. Vi vet hur viktigt det är att göra rätt. Därför är vi måna om att alltid ha säkerhet i fokus under våra elarbeten. Vi felsöker dina befintliga elsystem och hittar lösningar på eventuella problem. Naturligtvis förbättrar vi även systemen enligt dina önskemål. Några exempel är jordning samt byten och reparationer av belysningsarmatur, ledningar och uttag.

Rör det sig om större reparationer projekterar vi enligt dina behov. Våra kvalitetsmedvetna leverantörer gör det möjligt för oss att erbjuda dig de allra bästa materialen. För optimal funktion strävar vi efter att finna det mest ändamålsenliga sättet att dra elen. Kvalitetssäkringen garanterar trygghet åt dig som kund. Vi levererar reparationer och service vi är stolta över.

Bred kompetens

Kontakta oss även om du inte hittar ditt problem här, bara ett axplock ryms på hemsidan. Vår kompetens täcker ett stort antal områden och vi klarar det mesta relaterat till el. Du ska aldrig behöva betala mer än nödvändigt för våra elreparationer, därför är vi behjälpliga när du ansöker om ROT-avdrag. Ring oss på 08-570 304 80 eller maila kontakt@nackael.com för snabba och säkra elreparationer i och kring Stockholm.


När du behöver hjälp
av en elektriker,
ring eller maila!

08-570 304 80
kontakt@nackael.comVåra kunder består av företag, offentliga och kommersiella fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

 

 

Elektriker i Stockholm
När du behöver hjälp av en elektriker i Stockholms län, ring eller maila!

08-570 304 80
kontakt@nackael.com

 
 
Copyright © 2014 Nacka EL. All rights reserved.